Friday, July 28, 2006

Duygu dolu an

Gecen gun Hintliyle Filipinli birbirleriyle sakalasiyolardi. Bi tane tabanca var onla birbirlerine vuruyorlar falan. Sonra ben odaya girerken biri oburune "pezemenk" diye bagirdi (tam soyleyemiyorlar). Ama beni gormemisti, orada oldugumu bilmiyordu. Gozlerim doldu. Diger kulturlere biseyler ogretmeyi basarmisim. Cok mutluyum. Cok unlu ve onemli bir yemek olarak tanittigim ve soylettigim "s.ktiriboktan makarna" dan sonraki en buyuk basarimdir bu.

5 comments:

Anonymous said...

ahahahaha :) Ya işte kızlar bu yüzden çok sıkıcı. mesela sırf kadınların olduğu, ya da birkaç kadının olduğu bir ortamda malesef ortalıkta "pezemenk" diye dolanan, ya da onlara "siktiriboktan makarna" gibi şeyler öğreten komik insanlar olmuyor :( en azından kadınlar böyle şeyleri neredeyse hiç yapmıyor. salak kadınlar. keşke benim de pipim olsaydı.

Bu yorumda şu az önceki cümleden dolayı anonim kalmayı tercih ediyorum. :)

ardamardar said...

ya bi seferinde bi adam gelmisti mainframe'den. bir soylesi yapti. orada bu konu acildi. bizim sektorde de cok az bayan var. mainframe deki adam dedi ki ortamda cok fazla testosteron olmasi is yerindeki performansi kotu etkileyebiliyormus. bir sure sonra herkes acayip simariyormus, bir sekilde ortam cok lacka oluyormus. o yuzden araya birkac kiz serpistiriyormus adam.
Bence hakli olabilir.

Anonymous said...

Keep up the good work. thnx!
»

Anonymous said...

Keep up the good work. thnx!
»

Anonymous said...

Keep up the good work »